Radiatoren zijn in veel woningen aanwezig, maar soms kiest men voor vloerverwarming als alternatief. Maar het is ook mogelijk om voor laagtemperatuur-radiatoren te kiezen. Deze kunnen bijvoorbeeld in combinatie met een warmtepomp en/of een elektrische C.V.-ketel gebruikt worden.

Er is echt een verschuiving: Hadden radiatoren vroeger 80 a 90 graden warmte nodig om een behaaglijke warmteafgifte te kunnen doen, tegenwoordig kan dat al bij een aanvoer van 40 graden. Dezelfde warmte als een conventionele radiator, maar met een veel lager energieverbruik. En dat scheelt natuurlijk weer op de energierekening. Het kan een besparing op gas opleveren van 20 tot 25% per jaar.

Als u uw huis energie-neutraal of energie-arm wil maken, denkt u wellicht meteen aan een warmtepomp of een elektrische C.V.-ketel. Maar dan is het dus ook nodig om alle radiatoren te vervangen. Dat kan in veel varianten: verticaal, horizontaal, lang, kort, dik en dun. Voor elke woning kunnen wij een passende radiator leveren.
Dus als u gaat voor duurzaam en een lagere gasrekening, komen wij graag bij u langs om te kijken wat voor u de beste oplossing is.

Vanaf 1 april 2021 stoppen wij met het bedrijf.

Fred Feijth installatietechniek bedankt alle relaties voor het vertrouwen de afgelopen jaren.