Riolering is een breed begrip. Wij zijn vooral gespecialiseerd in aanpassingen van het riool: Wilt u bijvoorbeeld een hangend toilet, dan kunnen wij zowel sanitair als de badkamer aanpassen. Of wij zorgen voor een goede afvoer van hemelwaterafvoer door zinken dakgoten. Verder zijn we gespecialiseerd in het aanpassen van de binnenhuisinstallatie. Als er een CV in uw woning wordt geplaatst, moet er bijvoorbeeld een condensafvoer komen. Soms moet bij het plaatsen van een inbouwtoilet de hoofdriolering onder de vloer verlegd worden. Dat kunnen wij allemaal voor u regelen. Ook bij schade aan het riool, zoals een breuk, kunt u bij ons terecht.
Een van de trends op dit moment is de geruisloze riolering: PP-silent, een akoestisch geoptimaliseerde riolering die zorgt voor minimale geluidsoverlast. Vooral in hoogbouw is dat een uitstekende oplossing. Ook wordt PP-silent vaak bij renovaties uitgevoerd. Heeft u nog oude gresbuizen (oude stenen riolering), dan wordt dat in no-time aangepast naar moderne, stille riolering.

Bij vervanging van grote stukken riool of verstoppingen, schakelen wij de hulp in van Riooltechniek Kraggenburg. Maar verder doen wij alle voorkomende werkzaamheden aan het riool zelf: Van het aansluiten van een regenpijp tot het aansluiten van een gootsteenkastje. Alles waar een afvoer aanzit kunnen wij voor u repareren of aansluiten. Wij bieden hulp en advies.

Vanaf 1 april 2021 stoppen wij met het bedrijf.

Fred Feijth installatietechniek bedankt alle relaties voor het vertrouwen de afgelopen jaren.