De sanitair-markt is enorm in ontwikkeling. Er zijn veel trends en mogelijkheden. Eén ervan is bijvoorbeeld de stortdouche of regendouche. Was er vroeger alleen een kraan met een thermostaatje, tegenwoordig is alles gericht op luxe sanitair. Zo wordt er bij het verbouwen van het toilet vrijwel altijd gekozen voor een inbouwreservoir. Dat straalt meer luxe uit en geeft uw toilet een frisser uiterlijk.

Ook de zogenoemde 'Quooker' valt onder sanitair. Dat is een boiler waar 5 liter warm water in zit waardoor u continu beschikt over heet water, zelfs op kook-temperatuur indien gewenst. Omdat u bijvoorbeeld meteen kunt koken en niet eerst het water hoeft te verwarmen, kan een Quooker een flinke gasbesparing opleveren. We zien de vraag naar dit soort producten enorm toenemen.

De nieuwste trend bij badkamers is het gebruik van beton-ciré, de betonlook. In plaats van het gebruik van tegels kunt u uw wanden laten stuken met een speciale was die waterafstotend is, waardoor de badkamer relatief makkelijker is schoon te houden. Wij kunnen een nieuwe badkamer van A tot Z voor u verzorgen.
Van het sloopwerk en demonteren tot aan nieuwbouw, verbouw of renovatie. Indien nodig regelen we een tegelzetter of stukadoor. De keuze in badkamermeubels is enorm. Wij kunnen een afspraak voor u regele in een uitgebreide showroom met ongeveer 100 kant- en klare badkamers. Alles is daar te krijgen van tegels tot aan kranen en douches. Als u daar een badkamer uitzoekt dan zorgen wij dat hij in uw woning gerealiseerd wordt. Informeert u naar de mogelijkheden.

Vanaf 1 april 2021 stoppen wij met het bedrijf.

Fred Feijth installatietechniek bedankt alle relaties voor het vertrouwen de afgelopen jaren.