Wij doen alle voorkomende zinkwerkzaamheden op daken: alles behalve bitumineuze dakbedekking.
Dat is dakbedekking die op het dak wordt gebrand. Dit besteden wij uit omdat er een aparte verzekering voor nodig is. Zink- en loodwerkzaamheden pakken wij allemaal aan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan roefdaken, dat zijn metalen daken die bij temperatuurschommelingen zonder te scheuren kunnen krimpen of uitzetten. Ook werk aan zinken dakgoten of het vervangen van een vergaarbak aan de muur kunnen wij voor u verzorgen.

Werken op hoogte is geen probleem. Met onze eigen steiger kunnen wij tot 8 a 9 meter hoogte werken. Voor alles wat hoger is zetten we een hoogwerker in. De eventuele vergunningen die daar voor nodig zijn kunnen we ook voor u regelen.

Onder 'zink' verstaan we alles wat te maken heeft met zinkwerk: dus dakgoten, regenpijp, hemelwaterafvoer en vergaarbakken. Dakgoten zijn er tegenwoordig in verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld polyester of koper, maar zink is nog steeds het meest gebruikte materiaal. Wij kunnen de plaatsing van een dakgoot van A tot Z voor u regelen. Als er bijvoorbeeld hout vervangen moet worden vanwege rotte plekken, schakelen we een timmerbedrijf in waar we mee samenwerken. Als er een subsidie kan worden aangevraagd, bijvoorbeeld voor een Rijksmonument, kunnen we dat ook voor u verzorgen. U heeft er letterlijk dus geen omkijken meer naar. Informeer naar de voorwaarden.

Vanaf 1 april 2021 stoppen wij met het bedrijf.

Fred Feijth installatietechniek bedankt alle relaties voor het vertrouwen de afgelopen jaren.